دانشگاه جامع علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر دانش آموخته،  ۲۳۵ هزار دانشجو، ۴۷۰ مرکز تخصصی علمی کاربردی و ۲۰ هزار مدرس آموزش دیده و متخصص، بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران، دکتر محمد فتحی در مراسم تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید واحد استان مازندران با بیان این مطلب افزود: رسالت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت دانشجویان صاحب مهارت در محیط واقعی کار با تاکید بر دوره های کاربینی و کارورزی و اشتغال در حین آموزش یا پس از آموزش است.وی آموزش، پژوهش و فرهنگ را سه بعد اساسی مورد توجه در دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست و افزود: اشتغال محوری سیاست اصلی دانشگاه در آموزش تمامی حوزه ها اعم از کشاورزی، صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر است. معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با اشاره به اهمیت آموزش در قالب مهارت آموزی، پژوهش در قالب نوآوری و فناوری و فرهنگ از طریق بن مایه ها و هویت فرهنگی ادامه داد: از برنامه های مهم دانشگاه در دوره مدیریتی جدید افزایش صلاحیت فرهنگی دانشجویان به مفهوم دانش، نگرش، توانش و رفتار است.
دکتر فتحی خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی به آموزش های مهارتی اختصاص داده شده است که در برنامه ششم میزان تحقق این امر ۱۳ درصد بوده است و باید با تلاش مضاعف و تقسیم کار بین دانشگاه ها سهم آموزش های مهارتی را در کشور و استان مازندران بالا ببریم. دکتر فتحی در پایان سخنانش ضمن تقدیر از زحمات دکتر رضا لحمیان رئیس سابق واحد استانی مازندران برای دکتر سلمان احمدی سرپرست جدید واحد استانی آرزوی توفیق کرد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی هدف گذاری درستی دارد
در ادامه این مراسم، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک مرکز علمی و مستقل، هدف گذاری درستی دارد. دکتر سیدامیر حسینی جو سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با بیان این مطلب افزود: وظیفه همه عناصر دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که در حوزه اجرا، نقش خود را به درستی ایفا کنند. دکتر حسینی جو ادامه داد: استان مازندران دارای امتیازات فراوان در حوزه های مختلف اقتصادی اعم از کشاورزی و صنایع تبدیلی است و ظرفیت های بسیار خوبی به خصوص در حوزه سرمایه انسانی دارد. سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران تصریح کرد: در حوزه معاونت سیاسی بنا داریم ارتباطی ارگانیک با دانشگاه های استان برقرار کنیم تا در همه گروه های ذینفع، اصناف ها و مجموعه های مختلف استان آموزش را تقویت کنیم. وی با بیان اینکه تحول دانشگاه در جامعه ایجاد تحول می کند، گفت: دانشگاه ها می توانند بهترین مشاور برای مقامات اجرایی استان باشند از این رو انتظاری که از دانشگاه ها وجود دارد انتظار متفاوتی است. دکتر حسینی جو خاطرنشان کرد: دانشگاه ها باید در مسیر توسعه استان گام های اساسی بردارند و ارتباط خود را با مراکز تصمیم گیری و بخش های اجرایی و اقتصادی استان تقویت کنند تا از این طریق نیازهای استان شناسایی و مرتفع شود.
گفتنی است دکتر رضا لحمیان رئیس سابق واحد استانی نیز طی سخنانی در ابتدای این مراسم به ارائه گزارش عملکرد دوره مدیریتی خود پرداخت. همچنین دکتر سلمان احمدی سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران از برنامه های آینده این دانشگاه خبر داد. در پایان مراسم نیز، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اهدای لوح تقدیر از تلاش های دکتر رضا لحمیان تجلیل کرد و حکم مسئولیت دکتر سلمان احمدی به عنوان سرپرست جدید واحد استانی مازندران به وی اهدا نمود.