
دانشگاه جامع علمی کاربردی به دلیل ماهیت کاربردی و مهارتی، نقش بی بدیل در تأمین نیازهای بازار کار دارد
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه به دلیل ماهیت کاربردی و مهارتی، نقش بی بدیل در تأمین نیازهای بازار کار دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سید فردین تقیزاده معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان بر اهمیت این دانشگاه در تربیت نیروی متخصص و ماهر برای رفع معضل بیکاری جوانان تحصیلکرده تأکید کرد.
وی با اشاره به آمار وزارت کار که نشاندهنده اشتغال بیش از ۸۰ درصد دانشآموختگان این دانشگاه است، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به دلیل ماهیت کاربردی و منحصربهفرد خود، نقشی بی بدیل در تأمین نیازهای بازار کار دارد. معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: این دانشگاه با همکاری مراکز بخش خصوصی در کنار صنایع، نیروی متخصص مورد نیاز جامعه و صنعت را تربیت میکند و با اجرای طرح آباد – آموزش برای اشتغال دانشآموختگان – امکان کسب مهارتهای کوتاه مدت برای ایجاد کسب و کار فراهم شده است و با تأکید بر اینکه این طرح که به تصویب دولت رسیده است، به دانشآموختگان سایر رشتهها امکان میدهد با آموزشهای مهارتی، به بازار کار وارد شوند.
دکتر تقیزاده همچنین از حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی از بخش خصوصی خبر داد و گفت: کیفیت آموزش و مهارتآموزی خط قرمز این دانشگاه است. وی با تقدیر از تلاشهای دکتر مسعود ایرانمنش در دوره مدیریت در واحد استانی کرمان و معرفی دکتر محمدی به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه در استان، خواستار استفاده از ظرفیتهای صنعتی و معدنی استان کرمان برای توسعه آموزشهای مهارتی شد.. وی با اشاره به پتانسیلهای بالای این استان، به ویژه در حوزه معادن و صنایع، از سرپرست جدید خواست تا با همکاری مراکز بخش خصوصی، رشتههای جدید متناسب با نیاز صنعت ایجاد کرده و زمینه اشتغال جوانان، به ویژه در مناطق محروم جنوب استان و مرز سیستان و بلوچستان، را فراهم کند که این تلاشها نه تنها به اشتغالزایی کمک میکند بلکه برکات معنوی و اجتماعی نیز به همراه خواهد داشت.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان؛
مهارتآموزی بخش اصلی سند تحرکبخشی به توسعه استان است
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان در این مراسم اظهار داشت: بخش عمده و اصلی سند تحرکبخشی به توسعه استان کرمان به موضوع مهارتآموزی اختصاص یافته است.
ابوذر عطاپور ادامه داد: از نگاه شخص استاندار و مجموعه مدیریتی استان دانشگاه جامع علمی کاربردی در جایگاه ویژه ای قرارداد و تلاش داریم با کمک سرپرست جدید دانشگاه این جایگاه را ارتقا دهیم. وی افزود: بخش عمده و اصلی سند تحرکبخشی به توسعه استان کرمان با عنوان کرمان برفراز به موضوع مهارتآموزی اختصاص یافته که نشاندهنده توجه شخص استاندار به مسئله مهارت و اهمیت دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان افزود: سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان هم که قاعدتا از امروز تلاش و فعالیت را آغاز می کنند و سابقا هم حضور و کارنامه درخشانی در حوزه مهارتی دارند و بنده خیلی صمیمانه از دکتر ایرانمنش تقدیر و تشکر می کنم و اطمینان دارم که دکتر محمدی حتما از تجربیات رئیس سابق واحد استانی کرمان استفاده خواهند کرد.
در ادامه دکتر مسعود ایرانمنش رئیس سابق واحد استانی کرمان در سخنان خود ضمن تشکر از حضور مسئولین، بر اهمیت انتقال مسئولیت تاکید کرد و گزارشی از تلاشهای خود در مدت قریب به سه سال خدمت ارائه کرد و با اشاره به دستاوردهای مهم و حیاتی دانشگاه همچون طرح آباد، صلاحیت حرفهای، مرکز رشد خوشههای فناوری و فعالیتهای متعدد پژوهشی و کارآفرینی، بر نقش نظارتی دانشگاه و اهمیت آن در ارتقای کیفیت آموزش تأکید کرد. وی همچنین ضمن تبریک به دکتر مهدی محمدی و آرزوی توفیق برای ایشان در این مسیر جدید، افزود: آرزو دارد با همکاری همکاران، شاهد ارتقای هر چه بیشتر دانشگاه باشند و از همراهی و همکاری مسؤولین و اساتید دانشگاه قدردانی کرد.
سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: نیروی انسانی ماهر، سرمایهای راهبردی برای بنگاههای صنعتی و بخش خصوصی محسوب میشود. دکتر مهدی محمدی سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، ضمن ابراز قدردانی از مسئولان و مدعوین، بر نقش کلیدی دانشگاه جامع علمی کاربردی در توسعه اقتصادی استان تأکید و با اشاره به پیوند میان مهارتآموزی و بهرهوری اقتصادی، خاطرنشان کرد: نیروی انسانی ماهر، سرمایهای راهبردی برای بنگاههای صنعتی و بخش خصوصی محسوب میشود. وی با بیان اینکه این دانشگاه در قلب صنعت، دستگاههای دولتی و شرکتهای خصوصی حضور دارد، این تعامل را مزیتی بیبدیل برای نظام آموزش عالی مهارتی کشور دانست.
دکتر محمدی سه مدل اصلی از فعالیت مراکز علمی کاربردی را تشریح کرد و گفت: مراکزی که در صنایع و بنگاه های بزرگ مانند شرکت هواپیمایی ماهان، ارگ جدید بم مستقر هستند مراکز خصوصی مانند مرکز شهر بابک، نوبنیاد سیرجان، الماس هنر کیمیا و شایان و مراکز وابسته به دستگاههای اجرایی نظیر نیروی انتظامی و هلال احمر می باشند. وی تأکید کرد: مراکز نوع دوم نیازمند ورود به زیستبوم نوآوری و فناوری استان و بهرهمندی از ظرفیتهای پارک علم و فناوری هستند تا با آموزش مهارت فضای کسبوکار، کارآفرینی، تیمسازی و شناخت بازار، فارغالتحصیلان را برای ورود موفق به بازار کار آماده نمایند.
وی در پایان سخنان خود با ابراز امیدواری نسبت به آینده دانشگاه، حمایت و همکاری همهجانبه مراکز، دستگاهها و مسئولان استان را برای اجرای مدلهای نوآورانه آموزشی ضروری دانست و از رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، استاندار و سایر مدیران که به وی اعتماد کردهاند قدردانی و اعلام آمادگی کرد تا با تکیه بر تجربیات ارزشمند مدیران پیشین و همراهی بدنه تخصصی دانشگاه، مسیر تحول و تعالی آموزش مهارتی در استان را با جدیت دنبال نماید.
در پایان مراسم، دکتر تقی زاده معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند دکتر ایرانمنش در دوران تصدی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، حکم انتصاب دکتر مهدی محمدی را به عنوان سرپرست جدید واحد استانی به وی اهدا نمود.